Verkkosivut yritykselle

 

 

Tutkitusti myyvä rakenne.

Viikon toimitusaika.

Kahdessa tunnissa sinun aikaasi.

Alk. 1000 €

Verkkosivut yritykselle

Olemme koonneet yksinkertaisen ja tuloksia tuovaksi todetun verkkosivurakenteen yrityksen kotisivuille, jota muokkaamme yrityksen toiveiden mukaan.

Yrityksen verkkosivujen kävijöiden toimintaa sivuilla on tutkittu suunnilleen siitä asti, kun internet on ollut olemassa. Rakenteemme perustuu juuri näihin tutkimuksiin ja täten myös muokkaamme sitä jatkuvasti.

Verkkosivut yritykselle

Teemme nettisivujen graafisen suunnittelun asiakkaan toiveiden mukaan käyttäen kuvapankin tai asiakkaan kuvia. Voimme auttaa myös logon suunnittelussa.

Verkkosivut yritykselle

Bluuni teki myyvät ja vielä edulliset nettisivut yritykselleni. Bluuni siis hoiti mielestäni työnsä ammattiataitoisesti alusta loppuun. Suosittelen.

Jussi Jokinen

Tilasa.fi

Löydät referenssisivumme täältä

Verkkosivut yritykselle

Bluuni teki yrityksellemme verkkosivut, jotka ovat selkeät ja hyvin ymmärrettävät. Myös Bluunin suunnittelema ulkoasu elää tasapainossa meidän omien tekstiemme kanssa.

Ritva Rannaste-Tikkanen

JukaVol.fi

Löydät referenssivun täältä

Päivitän itse vai miten?

Sivujen ylläpidettävyys

Nettisivut rakennetaan oletuksena käsin html-pohjalle, joten niiden päivittäminen itse vaatii html-kielen tuntemusta. Lisähinnasta sivut asennetaan Wordpress-julkaisujärjestelmään, jolloin sivuja on yksinkertaista päivittää ilman koodaustaitoja. Lisähinta määräytyy sen mukaan, mitä pitää pystyä muokkaamaan.

Joko aloitetaan?

Jätä yhteydenottopyyntö ja palaamme sinulle pikaisesti.
Painamalla nappia hyväksynn tietosuojaselosteen ja tietojeni käsittelyn sen mukaisesti.

Soita meille

044 978 2028

Lähetä sähköpostia

jyri@bluuni.fi

Olemme auki

Ma — Pe 9-18