.

Me haluamme ymmärtää teitä ensin, validoida ongelmanne sitten ja vasta lopuksi ratkaista ne.

Emme tee töitä laput silmillä (“tätä se asiakas tilasi, tätä se saa, vaikka parempikin ratkaisu olisi”), vaan olemme konsultatiivinen kumppani, joka pyrkii ymmärtämään busineksesi, kuuntelemaan ja selvittämään ongelmasi ja etsimään parhaan ratkaisun.

Ymmärtämis-, kuuntelu- ja selvitysvaiheessa meitä auttaa Tuukan reilun parinkymmenen vuoden kokemus B2B-kaupasta, tiimien ja muutosprojektien vetämisestä lukuisilla eri toimialoilla. Tuukka on triplannut myynnin kolmella toimialalla itse tai tiiminsä kanssa, nostanut työssä viihtymistä kaikissa vetämissään tiimeissä ja hän on erikoistunut löytämään ratkaisuja busineksen pullonkauloihin.Ratkaisuvaiheen moottori digipuolella on Emil. Hän on rakentanut [verkkosivuja] ja [-kauppoja], [suunnitellut käyttöliittymiä], tehnyt menestyksekkäästi hakukoneoptimointia ja ratkonut valtavan kasan eri sivustojen teknisiä ongelmia. Hän myös vastaa tekniseltä puolelta [ilmaisen verkkosivuanalyysimme] toteutuksesta ja on yleisesti tosi hyvä tyyppi 🙂

Ymmärtämis-, kuuntelu- ja selvitysvaiheessa meitä auttaa Tuukan reilun parinkymmenen vuoden kokemus B2B-kaupasta, tiimien ja muutosprojektien vetämisestä lukuisilla eri toimialoilla. Tuukka on triplannut myynnin kolmella toimialalla itse tai tiiminsä kanssa, nostanut työssä viihtymistä kaikissa vetämissään tiimeissä ja hän on erikoistunut löytämään ratkaisuja busineksen pullonkauloihin.

Joskus olemme kieltämättä joutuneet mukaan itseämme isompiin projekteihin ja niiden valmiiksi saattamisessa käyttäneet laajaa osaajaverkostoamme hyväksi.

Emme ota enempää projekteja kuin voimme hoitaa, joten jos sanomme sinulle kyllä, viemme projektin sovitusti maaliin. Olemme tästä niin varmoja, että meillä on hinta- ja aikataulutakuut jokaiseen projektiin. Olemme käyttäneet paljon aikaa ja vaivaa projektiviestintämme kehittämiseen ja sen varmistamiseen, että asiakas voi seurata projektin etenemistä reaaliajassa.

Jos teillä siis on jokin ongelma liittyen myyntiin, markkinointiin, ihmisten työhyvinvointiin tai teknisiin haasteisiin, kilauta Tuukalle 040 936 3390 tai laita viesti [email protected], niin jutellaan lisää. Se ei maksa mitään, mutta voi antaa paljon.

Tsemppiä hommiin!
Tuukka ja Emil