.

Tapamme toimia

Uskomme, että ongelman ymmärtäminen, parhaat käytännöt, sisältökokeilut ja säännöllinen asiakkaan tuntemaan oppimisen sykli ovat hyvä lähtökohta menestykseen.

Ymmärrämme pitkän ja laajan kokemuksemme kautta erilaisten toimialojen toimintaa ja osaamme hahmottaa ongelmien juurisyitä.

Me etsimme asiakkaita, jotka jakavat kanssamme tämän tavan lähestyä arjen ongelmia.

Emme tee töitä laput silmillä, vaan pyrimme kertomaan asiakkaalle parhaan ratkaisun, vaikkei se aina olisi oman etumme mukaista.

Kun pääsemme mukaan ratkaisemaan asiakkaan haastetta, olemme täysillä mukana ja innovoimme tarvittaessa kesken projektinkin parempia tapoja toteuttaa se, mitä lähdettiin tavoittelemaan.

Ymmärtämis-, kuuntelu- ja selvitysvaiheessa meitä auttaa Tuukan reilun parinkymmenen vuoden kokemus B2B-kaupasta, tiimien ja muutosprojektien vetämisestä lukuisilla eri toimialoilla. Tuukka on triplannut myynnin kolmella toimialalla itse tai tiiminsä kanssa, nostanut työssä viihtymistä kaikissa vetämissään tiimeissä ja hän on erikoistunut löytämään ratkaisuja busineksen pullonkauloihin.

Toinen avaintoimija on Minna, jolla on lähes 30 vuoden yrittäjäkokemus ja laaja ymmärrys myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä, taloushallinnon tehostamisesta sekä prosessien ja seurantajärjestelmien systemaattisesta rakentamisesta yritystoiminnan arjen helpottamiseksi ja sujuvoittamiseksi.

Ratkaisuvaiheen moottori digipuolella on Emil. Hän on rakentanut verkkosivuja ja -kauppoja, suunnitellut käyttöliittymiä, tehnyt menestyksekkäästi hakukoneoptimointia ja ratkonut valtavan kasan eri sivustojen teknisiä ongelmia. Hän myös vastaa tekniseltä puolelta ilmaisen verkkosivuanalyysimme toteutuksesta ja on yleisesti tosi hyvä tyyppi 🙂

Joskus olemme kieltämättä joutuneet mukaan itseämme isompiin projekteihin ja niiden valmiiksi saattamisessa käyttäneet laajaa osaajaverkostoamme hyväksi.

Emme ota enempää projekteja kuin voimme hoitaa, joten jos sanomme sinulle kyllä, viemme projektin sovitusti maaliin.

Olemme tästä niin varmoja, että meillä on hinta- ja aikataulutakuut jokaiseen projektiin. 

Olemme luoneet asiakkaille myös rahoitusmallin, joka helpottaa sijoituspäätöstä ja monesti mahdollistaa investoinnin maksamisen kasvavista tulovirroista.

Jos ylläoleva resonoi, kilauta Tuukalle 040 936 3390 tai laita viesti [email protected], niin jutellaan lisää.

Se ei maksa mitään, mutta voi antaa paljon.

Tsemppiä hommiin!
Tuukka, Minna ja Emil