Miksi valita Bluuni yhteistyökumppaniksi?

Miksi valita Bluuni yhteistyö-kumppaniksi?

Kokonaisvaltainen kehityskumppani

Verkkosivut tai -kauppa eivät ole irrallinen osa yrityksen liiketoimintaa. Ne kytkeytyvät kaikkiin prosesseihin ja melkein aina näistä prosesseista löytyy pullonkauloja. Ymmärrämme ja osaamme tarvittaessa hioa nämä prosessit sujuviksi samalla, kun kehitämme sivut tai kaupan paremmin asiakasta palvelevaksi. Me etsimme asiakkaita, jotka jakavat kanssamme tämän tavan lähestyä arjen ongelmia.

Muutos luo aina vastarintaa. Kokemuksemme kautta ymmärrämme tämän ja olemme varautuneet siihen.


Jokaiseen projektiimme sisältyy seurantajakso, minkä aikana varmistetaan uusien toimintatapojen muuttuminen normaaleiksi käytännöiksi. Seuranta toteutetaan säännöllisillä ja tehokkailla etäpalavereilla, missä ongelmat tunnistetaan, ratkaisuvaihtoehdot kartoitetaan ja ennen seuraavaa palaveria valittu ratkaisu viedään käytäntöön.

Osaamisemme kattaa liiketoiminta- ja prosessiosaamisen lisäksi vinon pinon ohjelmisto-osaamista. WordPress, Woocommerce, Elementor, Trello, Asana, Hubspot, Evernote, Slack, Adoben tuoteperhe, MS Office, Google Workspace… lista on pitkä ja kasvaa tarpeiden mukaan.

Mikäli projekti vaatii erityisosaamista, meillä on laaja verkosto asiantuntijoita, joiden apua olemme käyttäneet tarvittaessa erityisesti analytiikan, koodauksen ja somemarkkinoinnin osalta.

Emme ota enempää projekteja kuin voimme hoitaa, joten jos sanomme sinulle kyllä, viemme projektin sovitusti maaliin.

Olemme tästä niin varmoja, että meillä on hinta- ja aikataulutakuut jokaiseen projektiin. 

Olemme luoneet asiakkaille myös rahoitusmallin, joka helpottaa investointipäätöstä ja monesti mahdollistaa sen maksamisen kasvavista tulovirroista.

Tiimi

Yleensä ensin keskustellaan Tuukan kanssa yhteistyömahdollisuuksista. Hänellä on reilun parinkymmenen vuoden kokemus B2B-kaupasta, tiimien ja muutosprojektien vetämisestä lukuisilla eri toimialoilla. Tuukka on triplannut myynnin kolmella toimialalla itse tai tiiminsä kanssa, nostanut työssä viihtymistä kaikissa vetämissään tiimeissä ja hän on erikoistunut löytämään ratkaisuja busineksen pullonkauloihin. Hän on musiikkimies henkeen ja vereen ja rakastaa Exceliä.

Ratkaisuvaiheen moottori digipuolella on Emil. Hän on rakentanut verkkosivuja ja -kauppoja, suunnitellut käyttöliittymiä, tehnyt menestyksekkäästi hakukoneoptimointia ja ratkonut valtavan kasan eri sivustojen teknisiä ongelmia. Hän myös vastaa tekniseltä puolelta ilmaisen verkkosivuanalyysimme toteutuksesta ja on yleisesti tosi hyvä tyyppi 🙂

Jos ylläoleva resonoi, kilauta Tuukalle 040 936 3390 tai laita viesti [email protected], niin jutellaan lisää.

Se ei maksa mitään, mutta voi antaa paljon.

Tsemppiä hommiin!

Tuukka ja Emil