Maksuton verkkosivujen analysointi

Miksi teemme
näitä ilmaiseksi?

Nykyään lähes mikä tahansa tieto on parin Google-haun päässä. Pk-yritysten ihmisillä on kuitenkin rajallisesti aikaa käytössä ja olemme erikoistuneet auttamaan heitä markkinoinnin, myynnin ja digiasioiden kanssa.

Se tieto, mitä yritykset verkkosivuistaan tarvitsevat on periaatteessa ilmaista, joten emme halua laskuttaa siitä. Emme, vaikka se jonkin verran työtä meiltä vaatii. Ajatus on, että tieto on ilmaista, tekeminen maksaa.

Jos siis analyysin tilaaja haluaa lopuksi tarjouksen kaupallisesta yhteistyöstä, niin toki sellainen annetaan.

Miten analyysistämme on teille hyötyä?

Miten analyy-sistämme on teille hyötyä?

1.
Ymmärrätte verkkosivujen toimintaa syvällisemmin

Läpikäynti tehdään ilman IT-jargonia ja voitte kysyä kaiken, mitä haluatte. Perustelemme näkemyksemme tutkimustuloksilla ja kokemuksillamme.

2.
Ymmärrätte sivuston kävijöiden käyttäytymistä paremmin

Yksittäiset ihmiset voivat käyttäytyä satunnaisesti. Massa kuitenkin käyttäytyy suurelta osin ennakoitavasti. Verkkosivujen suunnittelussa nuo käyttäytymistavat kannattaa ottaa huomioon ja kerromme perusperiaatteet niistä analyysissämme.

3.
Olette paikallistaneet pullonkaulat

Monet asiat voivat estää kävijöitä muuttumasta ostaviksi asiakkaiksi. Analyysissä katsomme syitä monesta eri näkökulmasta.

4.
Teillä on tietoon perustuva, priorisoitu lista kehityskohteista

Nopeiden tulosten saavuttaminen voi tapahtua vain tiedon kautta. Analyysimme antaa teille kattavan lähtökohdan verkkosivujen kehittämiselle.

Analyysissä käydään läpi

  • Asiakaspolkujen toimivuus
  • Visuaalisten elementtien vaikutus ymmärrettävyyteen ja tiedon löytämiseen
  • Käyttökokemuksen sujuvuus
  • Tietoa saavutettavuudesta
  • Hakukonenäkyvyyttä
  • Teknisiä ongelmia
  • Latautumisnopeutta
  • Toimivuutta eri laitteilla
  • Myyntiin vaikuttavia tekijöitä

Mitä asiakkaat sanovat siitä?

Janne Ahola / Panimo Kiiski Oy

“Iso kiitos hyvästä analyysistä, ehdottomasti positiivinen ja hyödyllinen kokemus. Lämpimästi suosittelen Bluunin palveluita.”

Christian Engblom / taikuri

“En edes tiennyt, että sivuni eivät tavoittaneet kohderyhmääni kunnolla. Bluunin hämmästyttävän tarkat huomiot sivujeni ongelmista auttoivat minua ymmärtämään, mikä sivuilla esti asiakkaiden tehokkaan hankkimisen. Kiitos siitä Bluunille!”

Piia Saarinen / Piiastiivinen.fi

''Verkkosivuanalyysi oli kattava ja perusteellinen ja sain tietooni paljon asioita, joita en olisi itse osannut ajatella. Pelkän verkkosivuanalyysin avulla sain paljon kehitysehdotuksia yritykseni parhaaksi. Tuli myös tunne että Bluunin väellä on aito halua auttaa ja toimia asiakkaan parhaaksi.''

Kalle / Sarlin Racing Team

“Kyllä lämmitti yritttäjän sydäntä, kun luvattu ilmainen asia todella oli ilmainen eikä siinä ollut mikään myyjä myymässä.”

Minna Ekblom / Coach & Mentor

Uskaltauduin vihdoin Minnan [Bluunin osakas] ehdotuksesta hankkimaan asiantuntijan analyysin v 2006 lanseeratuista nettisivuistani, joille on tehty yksi päivitys.

Tuukka [Bluunin osakas] luotsasi minut asiantuntevasti ja asiakaslähtöisesti koko seikkaperäisen analyysin läpi, ja vaikka koko ajatus ehkä lähtökohtaisesti jopa hieman pelotti minua, lähdin kokouksesta itse asiassa vakuuttuneena ja voimaantuneena sekä innostuneena ja motivoituneena tekemään tarvittavat korjaavat liikkeet.

Suosittelen Bluunin palvelua ilomielin muillekin nettisivujensa tarkempaa katsantoa kaihtaville.

Pelkäsin, etten ymmärtäisi tarpeeksi voidakseni hyötyä palautteesta ja ilokseni totean, että Tuukka onnistui asiantuntemuksellaan ja myös ihmistuntemuksellaan saamaan keskustelusteluumme vahvaa eteenpäinvievää energiaa ja innostusta - ja ymmärrystä - oman henkilöbrändini kehittämiseen myös netissä. Suurkiitos sekä Minnalle että Tuukalle!

Mikä tekee verkkosivuista hyvän?

Sisällön laatu, helppokäyttöisyys ja löydettävyys.

Verkkosivuilla on syy niiden olemassaoloon.

Jotta sivusto voi tehokkaasti onnistua tehtävässään tulee yllä mainitut kolme peruspilaria toteutua.

On lukematon määrä asioita, mitkä vaikuttavat verkkosivuston menestymiseen ja joista jokainen kuuluu näiden otsikoiden alle.

Analyysissämme katsomme verkkosivuja näiden pilareitten näkökulmasta ja tarvittaessa paikannamme pienemmänkin ongelman.

Varaa maksuton analyysi